lauantai 21. heinäkuuta 2012

Rupsahda rauhassa, rakkaani mun

Ihanat syntymäpäiväjuhlat kera keltaisten ruusujen ja mansikkatäytekakun. 26 kynttilää. Tai ei ihan. Mutta ainakin 26:n muotoinen kynttiläpariskunta. Kyseessä ei ole oma ikääntymiseni, ei. Vaan ystäväni Lulun.
   
Paljon onnneeeaaa vaan, Lulu! Kaikessa upeudessasi olet nyt taas vuoden kokeneempi ja viisaampi ja kypsempi... Ja vanhempi. Vanhempi, toden totta. Väsyneempi. Ryppyisempi. Velttoihoisempi. Ja koko ajan lähempänä vanhuuden vaikerrusta. Kolotusta. Sitä ainaista kipuilevaa lonkkaa. Vuosi vuodelta saavutat hetkeä, jolloin huomaat päässäsi töröttävän ensimmäisen harmajan suortuvan. Ja hetkeä, kun silmäluomesi valahtavat peittämään näkökentän, etkä enää edes välitä ylähuulestasi ja joka ikisestä luomesta ulostyöntyvistä paksuista niljaisista karvoista.

Paljon onnea, Lulu... Paljon onnea?
   
    
Keneltäkään ei ole varmasti jäänyt huomaamatta, kuinka paljon helpompaa vanheneminen tuntuu olevan miehille, olipa kyseessä megaluokan tähti taikka ihan tavallinen naapurin Tero. Keneltäkään ei ole varmasti jäänyt huomaamatta sekään, että sanoja "mies" ja "rupsahtaminen" löytyy ani harvoin samasta lauseesta. (Ellei lause kulje kutakuinkin näin: "Mies huomaa vaimonsa rupsahtaneen.") Miehet on jätetty rauhaan. Jos jotain, miehen charmikkuus sen kun kasvaa poikuleiden rotevoiduttua miehiseen komeuteen iän jo pilkahdellessa esiin silmäkulmien hymyjuonteista.
  
Naiseus - tässä tapauksessa - sitä vastoin on rasite. Vanheneminen on rumaa. Häpeällistä. Se on suorastaan väärin. Ripausta vaille laitonta. Siltä ainakin kovasti vaikuttaa seuratessa ulkonäköpaineiden kanssa kamppailevia rouvashenkilöitä kuuluisuuden huipulta.
  
Äitini palvoma hopeahapsi Richard Gerekin (62)
se vaan "paranee vanhetessaan". 

Samaan aikaan toisaalla eräät epätoivoiset naissukupuolen edustajat
tekevät kaikkensa näyttääkseen edes... Edes joltain? (Hirviöltä?)
Courtney Love , LaToya Jackson,
Jocelyn Wildenstein ja Donatella Versacen.
Cute? Joan Van Ark.
Täältä voi kurkkia lisää yhden jo toisenkin kauneusleikkauksen läpikäyneitä söpöläisiä. Nautiskelkaa toki ohessa myös tämän huikean iskelmätaivaan tähtösen taidonnäytteestä:
  

   
Kaikkien näiden loputonta myötähäpeää herättävien kuvien ja ennen kaikkea Kari Kuuvan koskettavan balladin innoittamana huomaan aivan uudenlaisen vakaan aikomuksen raapivan sisintäni. Vakaan aikomukseni rupsahtaa. Juurikin niin. Aivan kaikessa rauhassa. 
  
Elena

4 kommenttia:

  1. Hui kamala noita kuvia!!! Minä ainakin aion rupsahtaa rauhassa. Edelleen tosin etsin sitä ensimmäistä harmaata haituvaa päästäni, vaikka ikää on 50 ja risat. Kauneus ja säteily tulee sisältä, onpa nainen (mies) minkä ikäinen tahansa, sanon minä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toden totta, kauneus kumpuaa sisältä! :) Minun piti pitkään pyöritellä ja tutkiskella tuota Joan Van Arkkia ennen kuin uskoin että hän todella on nainen! Sen verran miehiset piirteet itselleen leikellyt.. Ihan luonnollinen rupsahtaminen -päätös on tosiaan erittäin suotavaa, vaikka toki joku luomienkohotusleikkaus yms. saattaa olla ihan paikallaan jos ne alkaa tosissaan näköä haittaamaan. Mutta noihin leikkauksiin tuntuu näidenkin kuvien perusteella jäävän niin helposti koukkuun, ettei niihin kyllä kauhean kevein perustein kannata lähteä mukaan.

      Poista
  2. Huh huh. Kuvatekstinä pitäisi olla "ei herkille". Kyllä itsetunnon pitäisi nousta jostakin muualta kuin omasta peilikuvasta. Sairas maailma. Snif.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta totta. Vanhenemisesta on tullut ihmisille melkein tabu! Jotenki tosi kieroutunutta..

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...