sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Jälkiehkäisypilleri vol. 2

Elämäni ensimmäisestä - toivottavasti myös viimeisestä - jälkiehkäisypilleristä on jo yli kuukausi. Monsuunit myöhässä. Reippaasti. Voihan se tietysti olla ihan täysin normaalia. Varsinkin tuon ämäkän jälkiehkäisynappulan jälkeen, joka voi kuulemma pistää pakin sekaisin moneksi kuukaudeksi. Jännitys hiippailee vatsan pohjalla. Vai onkohan se sittenkään pelkkää jännitystä mikä siellä hiipparoi...
 
Keskustelua. Analyyttista. Tulevaisuudesta. Mahdollisesta nykyisyydestä. Pööpö on kauhuissaan pelkästä ajatuksesta, että sisälläni porskuttaisi pikkuinen. Se sellainen söpö ja niin harmittoman olonen, mutta joka kuitenkin tulisi ennen pitkää pistämään koko elämänrytmimme remonttiin. Onkohan Pööpön tavara sittenkin luultua tujumpaa. Tuliko ehkäisynappi otettua kuitenkin aivan liian myöhään... Paperipussiin hengittelyä. Otsaan kihoavia hikikarpaloita.

Kolme päivää myöhemmin Pööpön paniikki on hälventynyt. Tilalle on tullut vieno hymy suupieleen ja katonrajaan kohdistettu haavehtiva katse. Voisiko tätä kuvailla jopa varovaiseksi innostukseksi? Viime yönä ennen nukkumaanmenoa Pööpö nosti hieman paitaani mahan päältä. Silitti, suukotti ja kuiskasi masulle: "Tule vain jos olet tullaksesi, rakkaudella isi."

Elena
  

14 kommenttia:

 1. Oii, ihana mies :D ♥ Toivotaan, jottei vain ois pakki sekasi, vaan ihan oikesti pieni ihmisen alku sielä :)

  VastaaPoista
 2. Kuskinkrapulaa poteva ja muutenkin jokseenkin herkillä oleva minä täällä ruudun toisella puolella herkistyi kyyneliin tuota viimeistä kappaletta lukiessaan :')

  VastaaPoista
 3. Pööpö on kyllä ihana :) Mahtavaa huomata että hän ihan silminnähden hiljalleen kypsyy ajatukseen lapsista :D

  VastaaPoista
 4. oih! tippa tuli linssiin viimeisen lauseen kohdalla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla meinasi myös muutama kyynel tirahtaa kun Pööpö tuolla tavalla hempeili masulle.. :D

   Poista
 5. ompas kivaa tekstiä lukea! :) muutenkin tosi kiva blogi!

  VastaaPoista
 6. Oi, kuinka suloinen Pööpö! :)
  Lueskelin monta sivua blogiasi tässä yhteen putkeen, jatka neiti ihmeessä samaan rataan! Sinulta löytyy todella kauniita tekstejä tärkeistä asioista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoijoi, täällähän ihan menee vaikeaksi tuollaisesta hehkutuksesta! :D Kiitos kovasti :)

   Poista
 7. No niin. Viime aikoina on lähipiirissä ollut aivan liikaa söpöjä vauvajuttuja (vastasyntyneitä pikkutyyppejä!) ja nyt vielä tämäkin. Kyyneleet virtaa vaan. :D Kävi tuossa miten kävi niin väittäisin, että Pööpö on valmis. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, Pööpö tuntuu toden totta olevan valmis! Viimeksi eilen laskeskeli ystäväpariskuntien vielä masussa olevia pienokaisia, "tulevia leikkikavereita!" :D Pakko vissiin kohta mennä ostamaan se raskaustesti että saadaan selvyyttä tähän hommaan eikä tarvitse kenenkään turhaan säntäillä ympäriinsä :D

   Poista
 8. Awwww minäkin täällä ihan herkistyin muka-niin-kovasta luonteesta huolimatta :)Ihana mies sulla! Joko on testi tehty? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on ihana! Minäkin herkistyn joka päivä :D Eipä ole testiä tehty..

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...