keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Punaiset varpaankynnet

Aloitin päiväni maalaamalla varpaankynteni kirkkaan punaiseksi. Edellisestä kerrasta olikin jo vuosikausia. Mutta tästähän voisi melkein muodostaa jokakesäisen perinteen! Huomasin myös tänään, että meillä on parveke. Sellainen, jossa voi juoda aamukahvin. Ja päiväkahvin. Iltakahvista puhumattakaan. Sellainen, johon paistaa aurinko melkein kokopäivän. Sellainen, johon voi majoittautua läppärin kanssa kirjoittamaan ja haistelemaan ulkoilmaa. Pööpö on istuttanut meidän parvekkeelle pienen puutarhan, jossa kasvaa yrttejä ja marjoja ja tomaatteja. Tai ainakin yrittää kasvaa. Pööpö on järjettömän suloinen touhuillessaan pikkuisessa puutarhassaan. Niin ylpeänä jokaisesta pienestä punertavasta mansikasta.
   
  
Lötköttelypäivät on niin ihania. Pööpön mielestä saisin roppakaupalla säälipisteitä, jos kertoisin lanittaneeni  juuri Age of Empirestä (sellaista sotapumpumpeliä) Pööpön ja Pööpön hyvän ystävän kanssa. Monta tuntia. Onkohan minusta tulossa nörtti tai jotain. Mutta ei, en tarvitse säälipisteitä, sillä tänään en ole tippakaan onneton. Kuinka voisin ollakaan? Onhan minulla kesän upeimmat punaiset varpaankynnet!
    
Elena
   

4 kommenttia:

  1. Hauska kuva ja hieno väriharmonia.

    Lakatut varpaankynnet ovat niin naiselliset. Itse en arjessa juurikaan meikkaa, mutta kesällä kyllä varpaankynnet hehkuvat ihanissa pinkeissä ja punaisissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, nämä varpaankynnet on minussa ehkä ainoa naisellinen asia :D Siksi ne sopiikin lookkiini niin täydellisen epätäydellisesti!

      Poista
  2. Hei Age of Empires on ihana peli! :D Mä en yhtään oo sellanen sotapelityyppi, enkä muutenkaan hirveenä tykkää pelailla videopelejä, mutta tuota peliä rakastin joskus pienenä. Pelasin sitä aina tietokoneella, tosin nyt se on kadonnu jonnekki enkä oo pelannu sitä moneen vuoteen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on yllättävän mukava peli! Itsekin sitä nuorempana pelaillut ja nyt päätettiin yhteistuumin kaivella se laatikoiden kätköistä esiin ja kokeilla että mitenkäs sotiminen sujuu tänä päivänä.. Hyvinhän se sujui ja kivaa oli! :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...