tiistai 2. lokakuuta 2012

Tähtibloggaaja

Ohhoh. Jopas repäisin ja tein jotain hassua ja itseni tuntien melko yllättävää! Ilmoittauduin tuollaiseen Cosmopolitanin järjestämään tähtibloggaajaskabaan, josta saattaisi irrota jotain hienoja palkintojakin tai ainakin aavistus näkyvyyttä blogilleni. Aika kovia vastustajia näyttääpi olevan minulla, mutta päättäväisin mielin ja aimo annos pilkettä silmäkulmassa päätin lähteä kisaan mukaan. :)
 
Jos tunnette, että blogissani saattaisi piillä tähtiblogiainesta, voitte käydä antamassa sille äänenne (= tykkäyksenne) tai heittämässä kommentin täällä

Tuolla on suuri joukko hurjan mielenkiintoisia ja ihania blogeja, joista minä ainakin sain heti kättelyssä monta uutta jännää lukuelämystä! Käykäähän hakemassa mukavaa iltalukemista. Ja lemppariblogeja voi äänestää useampiakin!
 
Ilmoittakaa toki omat bloginne mukaan taisteloon, mikäli sellaista kirjoitatte! :) Ilmoittautumaan pääsee täällä.
 
Iloista tiistaipäivää ystäväiset!
 
Elena
 

6 kommenttia:

  1. Tykätty on ;D Ihmissuhdebloggaajana haluan tukea muita vastaavia, etenkin kun yleensä hävitään lifestyle/muotiblogeille lukijoissa aika kirkkaasti :)

    VastaaPoista
  2. Mäkin osallistuin tohon tähtibloggaaja kilpailuun omalla blogillani.

    Kävin äänestämässä sua, koska mäkin haluan näitä ihmissuhdeblogeja tuoda esiin enemmän, kun tuollakin on niin hirveästi näitä muoti-/lifestyleblogeja.
    me ollaan selkeästi vähemmistö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toden totta, vähemmistö ollaan ja vähemmistönä epäilemättä pysytäänkin :D Mutta minusta on oikeastaan tosi kiva pitää vähän erilaista blogia ja pysytellä rohkeasti omalla linjalla :)

      Kiitos tykkäyksestä! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...