maanantai 3. syyskuuta 2012

Pettämistä tarjottimella - Ashely Madison valtaa Suomen

Meille ei näköjään riittänyt Victoria Milan. Sen sijaan, että olisimme huomanneet selviävämme vallan mainiosti ilman sitäkin, päätti kyseisen puljun suomalaisvetäjä hypätä toiseen kelkkaan, Ashley Madisonin kyytiin.  

"Vaikka Victoria Milanin rakentaminen on ollut erittäin mielenkiintoinen projekti, elämässä täytyy kuitenkin mennä eteenpäin. Lisäksi koen, että Victoria Milan on huono kopio alkuperäisestä Ashley Madisonin palvelusta, joka on toiminut alalla jo kymmenen vuotta menestyksekkäästi", tuumaa pettämisprofeetaksikin tituleerattu Timo Uusi-Kerttula. Ja, toden totta, jatkaa elämässä eteenpäin kunniakkaasti Ashley Madisonin siivellä rietastellen. 

Ashley Madisonin Helsingin Kamppiin kyhätyssä mainoslakanassa komeilee
Ilkka Kanerva, joka ei tiennyt asiasta mitään.
 

Olenko minä ainoa, joka kokee tämän kaiken jotenkin hirvittävän vastenmielisenä?

Lue lisää M&M:n sivulta ja Iltalehdestä.
 
Elena 

11 kommenttia:

  1. Kaikki pettämiseen liittyvä on erittäin vastenmielistä.

    VastaaPoista
  2. Et ole ainoa. Minusta on todella vääristynyttä, että tuollaisella tehdään bisnestä. Kertoo yrittäjän arvoista tai oikeammin niiden puuttumisesta.

    VastaaPoista
  3. Tämä on ihan sairasta! Sen vielä ehkä jotenkin suvaitsisin, että tuollainen sivusto toimii hiljaisesti ihan omassa rauhassaan, mutta että mainostetaan rakennuksen kokoisella lakanalla asiaa otaksuen, että tätähän kaikki on odottanut! Kaikkihan haluaa pettää! Alkaa pikkasen nyt kiehumaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, sairasta. Ja tuntuu käsittämättömältä, että Kanervan kuvaa tuolla tavalla riepotellaan ilman lupaa. Vaikka hän onkin tehnyt elämässään joitain kyseenalaisia ratkaisujaa, ei hänkään ansaitse tuollaista nöyryytystä.

      Poista
  4. Mun blogissa on sulle tunnustus :)
    http://oneprincessday.blogspot.fi/2012/09/tunnustuksia.html

    VastaaPoista
  5. http://odottavan-aika.blogspot.fi/2012/09/tunnustus.html

    Näköjään K ehtikin ensin eli tunnustus on myös minulla odottamassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh, täällä jaellaan tunnustuksia oikein kilpaa :D Kiitosta! :)

      Poista
  6. Tragikoominen ja irvokas lienee sanoja joita yritän tapailla kun pitää kuvata tätä 2010-lukua jolloin uskollisuus parisuhteessa on vanhanaikaista, ja nykyajan trendi on "salarakkaat". Omasta mielestäni ainoa oikea termi pettäjälle on ihmisperse. Nuo pettämissivustot ei oikein uppoa edes huumorilla.

    T: 23-vuotias ilmeisesti mummoutunut, vanhoihin, konservatiivisiin arvoihin jämähtänyt, joka ei sitten yhtään tykkää pysyä ajan hermoilla. Vai miten se nyt oli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti noita ihmisperseitä tulee jatkossa olemaan todennäköisesti entistä enemmän noiden sivustojen myötä.. :/

      Toivon todella, ettei se ole merkki mummoutumisesta ja liiallisesta konservatiivisuudesta, jos ei hyväksy pettämistä..

      T: toinen mummukka :)

      Poista
    2. Säälittävää on ehkä se sana, mikä mielestäni kuvaa koko touhua. ja joku voisi sanoa, että elän pilvilinnoissa, enkä tiedä asiasta mitään... itse olen aikoinani pettänyt, enkä koe siitä seuranneen MITÄÄN hyvää; terapiassa istumista, paskaa fiilistä molemmille, luottamuksen menetystä ja ero.

      ja se, että joku puolustelee pettämistään sillä, että "me eletään täällä vain kerran." No niin eletään. Mutta niin elää puolisokin. Eikä meillä ole oikeutta pettämisellä pilata toisen elämää. Omamme voimme, mutta ei vedetä siihen muita mukaan.

      Valitettavasti vallalla on vain yksilön oikeus ja vapaus, muista viis. Vaikka se sitten olisi oma puoliso tai omien lasten äiti/isä.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...