lauantai 29. syyskuuta 2012

Lasinen lapsuus - Ääni lapselle

Törmäsin toiseenkin pari vuotta vanhempaan Lasinen lapsuus – videoon. Vanhempien baari-ilta on taitavasti upotettu lasten leikkeihin dubbaamalla lapsille humalaisten äidin ja isin äänet. Alussa kaikki tuntuu harmittoman hassulta. Loppua kohden minä ainakin jo väännän itkua. Todella pysäyttävä ja toimiva video tämäkin.



Elena

4 kommenttia:

  1. Hyi kamala :(( Todella pysäyttävä video!

    VastaaPoista
  2. Oli todella. Mä vähä ihmettelen ,että miten kovasti nämä videot on saaneet kritiikkiä siitä ja pistää suoraan sanottuna vihaksi sellaiset ihmiset, jotka puolustelee tällaista käytöstä, että se on ihan ok. Siis mitä vaddua?!

    Aika herätellä ihmiset todellisuuteen. Vanhempien alkoholin käyttö todellakin vaikuttaa lapsiin.

    Kattelin muuten eilen seitsemäs taivas keskusteluhjelmaa jossa haastateltiin erästä luokanopttejaa joka oli kirjoittanut kirjan Koulun vika? Anyaway...hän kertoi ,että ensimmäisen 15 vuoden aikana alkoholi ei näkynyt hänen työssään, mutta nykyään kyllä. Eli tei tässä kyllä olla parempaan suuntan menty.

    VastaaPoista
  3. Kiitos. Tuli ihan itku. Omassa lapsuudessani alko on näkynyt aika monella eri tavoin.

    VastaaPoista
  4. Musta tää oli pysäyttävä ja pelottava video. Kauheeta aatella miten paljon lapset voi kokea vaikkapa kotonaan.. itsellä ei ole lapsia, mutta päiväkodin tätinä kuulen paljon totuuksia lasten suusta millon päihteistä, väkivallasta ja jopa seksistä. Yksi lapsi 4v lapsi kertoi samanikäiselle kaverilleen pehmolelulla näyttäen miten äiti ja isä tappelee ja pussailee yhtäaikaa. Itsellä ollut aika onnekas elämä loppupelissä, kun ei oo mitään tarvinnut kotona pelätä tai ei oo tarvinnu vielä 4-vuotiaana tietää mitään tommosista asioista.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...