tiistai 11. syyskuuta 2012

Ashley Madison -guru Noel Biderman venailee Nobelia saavutuksistaan

Voi nyt herranen aika sentään! Noel Biderman - Ashley Madisonin luoja - on perustellut sivustonsa leviämistä Suomeen näillä sanoilla:
  
" Tulimme Suomeen, koska tutkimuksien mukaan pohjoismaissa parisuhteissa on paljon uskottomuutta. Toisin kuin monet tuntuvat ajattelevan, me emme voi suostutella ketään pettämään. Voimme ainoastaan kehottaa etsimään salasuhteen netistä. Pettäminen työkaverin tai siskon aviomiehen kanssa voi päättyä todella huonosti. Ohjeeni on, että petä, jos on pakko, mutta älä jää kiinni. Huonokin avioliitto on pelastamisen arvoinen, jos ottaa huomioon, miten huonosti erolapset voivat.
  
Kaikki suhteet perustuvat valheelle. Saatan herätä kymmenen vuoden avioliiton jälkeen seksittömässä suhteessa. Kumpi meistä silloin on ensin pettänyt toisen luottamuksen? Entä jos rakastan perhettäni, minulla on loistava taloudellinen tilanne ja ainoastaan läheisyys puuttuu; miksi luopuisin kaikesta muusta, kun vasta viidenneksi tärkein osanen elämässäni on pielessä?
   

Meidän kaikkien rakastama Noel Biderman sekä
pari epäilemättä pettämissivulta pokattua misua.
Moni mies ei uskalla puhua vaimonsa kanssa seksin puutteesta, koska pelkää kuollakseen, että suhde muuttuu poliisivaltioksi. Naiset puolestaan kertovat, ettei mies avaudu edes terapiassa. Salasuhteet pelastavat paljon useampia suhteita kuin avioliittoterapeutit.
    
Salasuhde ei tee ihmisestä joka käänteessä valehtelevaa sosiopaattia tai huonompaa poliitikkoa. Uskon, että 70-80 prosenttia pettämisestä jää paljastumatta. Vielä jonain päivänä minua arvostetaan enemmän kuin nyt. Ehkä se Nobel-palkintokin tulee vielä. "
    
Lue koko juttu Iltalehdestä.
    
Kaikki suhteet perustuvat valheelle?! Anteeksi nyt, mutta olenko minä vaan ihan hemmetin  TYHMÄ, jos en näe tuossa paikkaansapitävyyden hiventäkään? Tuossa jutussa on niin monta muutakin kohtaa mitä haluaisin kommentoida terävin sanoin, mutta en vaan jaksa. Turhauttaa niin pirusti. Minkäköhänlaisista kieroutuneista ja sairaista suhteista tuo mies on ammentanut järjettömät käsityksensä... Sääliksi käy.
 
Elena
 

4 kommenttia:

  1. No niimpä! Mäkään en ees jaksa avata mieltäni tuon suhteen. Huhhuh...

    VastaaPoista
  2. Luin kans eileen kokonaan tämän jutun. Kyllä niin pistää vihaksi! Miten joku voi ajatella tuolla lailla!! >:(

    VastaaPoista
  3. Musta tässä maailmassa muutenkin kaikki hyvä alkaa romuttua. Jokainen ajattelee vain omaa napaansa. Tämän näkee jo ihan hiekkalaatikolta lähtien. Mikää ei tunnu enää olevan tässä maailmassa pyhää. Ei edes oma avioliitto/ parisuhde.

    VastaaPoista
  4. Hmmm.. Porukka tuntuu poukkoilevan hetken mielijohteiden vallassa aivan miten sattuu. Perinteiset arvot ovat niiiiin ten minutes ago :(

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...