lauantai 16. kesäkuuta 2012

Myötä ja vastamäessä


Ei me vielä tuollaista myötä- ja vastamäkijuttua olla alttarilla luvattu, mutta ehkä tässä parin vuoden sisällä. Minä ainakin toivon niin. Tässä blogissa kertoilen, miten minun ja mieheni Pööpön yhteiselo etenee. 

Tervetuloa mukaan seurailemaan, miten tässä käy!


Ehkä jonain päivänä.


Elena

3 kommenttia:

  1. Hei!

    En yleensä lue blogeja, mutta jostain syystä ajauduin blogisi ääreen. Sinulla on mukava ja leppoisa tapa kirjoittaa, odotan vain että mihin blogi tästä "kasvaa". Mielenkiintoista lukea vastakkaisen mielipiteen omaavan juttuja, siis itse kun en tahdo lapsia.

    Yksi asia minua vain kovasti häiritsee, nimittäin kirjoitusvirhe blogisi nimessä. Se pitäisi olla myötä- ja vastamäessä eikä myötä ja vastamäessä. Pieni virhe, mutta se viiva muuttaa jopa koko blogin nimen merkityksen ;)

    Muuten jatka samaan malliin!

    -Minnapa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippahei! Kiitos kivasta kommentista, mahtavaa kuulla että blogi kiinnostaa! :)

      Olen tietoinen tuosta nimen virheestä ja olen jättänyt sen siihen siitä huolimatta :D Uskon, että ihmiset ymmärtävät merkityksen mutkattomasti ilman viivaakin. Mielestäni viiva näytti aika kököltä tuolla välissä kun sitä blogin alkutaipaleella mallailin. Pitänee harkita viiva-asiaa uudelleen kunhan saan aikaiseksi suunnitella uuden bannerin blogille! :)

      Poista
    2. Arvelinkin, että varmaan tietoinen olet ja en epäilekkään, etteikö nimeä silti ymmärrettäisi oikein. Itse varmaan vain olen niin tarkka tietyissa kieliopin asioissa, kiitos opettajani. Sen takia en jätä niitä uupumaan vain siksi, että asia x näyttäisi kököltä, varsinkin jos se on vielä noin näkyä asia. Siinä nyt syy miksi sitten puutuin asiaan, vaikkei oma kirjoitustaitoni täydellistä olekkaan :)

      -Minnapa

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...