keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Millin siili vol. 2

Natalie
Pööpö ei järkyttynyt. Enkä järkyttynyt muuten minäkään. Hyvä siitä tuli! Ja päätä on pehmeä silittää. Tavoitteet saavutettu siis! 
  
Taisin tosin saada auringonpistoksen. Oksettanut on siitä lähtien kun kävin kaupungissa pyörimässä muutaman tunnin. Enkä tietenkään fiksuna likkana tajunnut kynittyä päätä pistää piiloon auringolta. Todella heikko olo. Mutta hiukset on silti kivat, en valita! Omaa tyhmyyttä tämmöinen :)
    
Päällä on kevyt olo, ahh. Eikä hiuksia tarvitse hoitaa, kammata, ei liioin edes pestä! Mikä vapaus! Kaikesta huolimatta huomasin heikon olon lisäksi myös toisen huonon puolen siiliytymisratkaisussa. Nimittäin tuijottavat ihmiset! Miksi oi miksi? Mikä minussa on yhtäkkiä niin eriskummallista että pitää oikein sankoin joukoin tuijottamaaan langeta? Eräs hilpeä japanilainen perhe pysähtyi oikein avoimesti osoittelemaan ja kaivelemaan kameroita esiin. Olikohan minussa jotain muutakin hassua kuin hiukset. Tai hiuksettomuus. Oikea nähtävyys.
    
Elena 

2 kommenttia:

  1. Pakko kertoa, että tänään yksi pienistäni nykäisi kaupungilla hihasta ja ihmetteli suuresti (ja tokikin suureen ääneen) kun ohi kulki "kalju nainen!". Muistin kirjoituksesi, ja yritin selittää, ettei siinä mitään ihmeellistä ole, ja että tuijottaa ei ainakaan saa. :D

    Olen siis epäonnistuneesti kasvattanut lapseni katselemaan maailmaa perinteisten sukupuoliroolien mukaisesti. Yritän korjata virheeni. :)

    VastaaPoista
  2. Haha :D Voi lapset on niin ihanan avoimia ja vilpittömiä!

    Näytän usein aika epänaiselliselta: lyhyeksi ajellut hiukset, miesten vaatteet, meikittömyys yms. Saan kuulla aika paljon lasten suloisia "möläytyksiä". Kerrankin Stockan liukuportaissa yksi pikkuinen tyttö katseli minua piiiitkään ja kajautti sitten kuuluvalla äänellä kysymyksen äidilleen: "Äiti, voiko nainen näyttää mieheltä?!" Äitipä siinä yritti sitten änkyttää tyttärelleen että jo vain, ja miehetkin voivat näyttää naisilta! Minua hymyilytti ihan hirveästi se äidin paniikki, jonka vallassa hän lapselleen selvitti asiaa. Ikään kuin minä siitä kommentistä olisin loukkaantunut, päin vastoin. Hyvän mielen sain loppupäiväksi! :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...