keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Juhannuksena ruoho on vihreämpää aidan toisella puolen

"Juhannus on pettäjien suosikkiaikaa käydä vieraissa. Peräti 67 prosenttia pitää jussia parhaimpana aikana pettää verrattuna muihin juhlapyhiin, kuten uuteenvuoteen, helluntaihin, itsenäisyyspäivään, pääsiäiseen sekä jouluun. Asia selviää pettämissivustona tunnetun Victoria Milanin kyselystä.
   
Sivuston jäsenistä 93 prosenttia viettää juhannuksen puolisonsa kanssa, mutta 62 prosenttia haikailisi mieluummin rakastajansa tai rakastajattarensa petiin. 85 prosentin mielestä kaikkein paras vaihtoehto olisi kimppakiva vakikumppanin sekä rakastajan kanssa.
   
Victoria Milan, voi hyvä tavaton...
Viidesosalla on mielessä karkumatka salarakkaan luo. 79 prosenttia sanoisi livahtamisen tekosyyksi, että töissä on jotakin tärkeää tekeillä. 11 prosenttia pistäisi häipymisen sairaalassa viruvan vanhan mummon syyksi.
  
Pettämissivusto ei julkaisemassaan tiedotteessa paljasta, kuinka monta jäsentä kyselyyn vastasi saati mikä on vastaajien sukupuoli- ja ikäjakauma."
Näin tuumaa Iltalehti.
  
  
Yksi seikka minua tässä jutussa lohduttaa. Nimittäin se, että kyselyn on tehnyt Victoria Milan, pettämissivusto. Niin, ihan totta, siis pettäjille tarkoitettu sivusto! Kun luin tuosta alusta "Peräti 67 prosenttia pitää jussia parhaimpana aikana pettää verrattuna muihin juhlapyhiin", järkytyin. Niskavillat nousi pystyyn. Luulin ja oletin että kyselyyn on siis vastanneet kaikki tavalliset kaduntallaajat, Iltalehden lukijat, ja 67 prosenttia heistä muitta mutkitta mieltää juhannuksen parhaaksi juhlapyhäksi pettää kumppaniaan. Hyi. Mutta luojan kiitos kyseessä oli siis pettämissivuston tekemä kysely. 
  
Voimme siis huokaista helpotuksesta. Ja kauhistella ainoastaan sitä, miksi tuollainen pettämissivusto on edes olemassa... Katso ja ihmettele täällä.
  
  
Elena 
  

3 kommenttia:

  1. Yök. Mihin tämä maailma on mennyt, kun pettämiseenkin on tehty omat sivustonsa? Sairasta... Voiko kehenkään enää luottaa?

    VastaaPoista
  2. Eivät kaikki petä vaikka harrastavat pääsuhteen ulkopuolisia suhteita. Itse elän avoimessa suhteessa (ja bloggaan kokemuksistani) ja "aidan toisella puolella käyminen" on meille ihan sallittua. Emmekä ole aviomieheni kanssa yksin, meitä on paljon - mutta tässä yhteiskuntamme tuomitsevassa ilmapiirissä tyydymme olemaan hiljaa suhteemme avoimuudesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Tässähän ei siis ollut ollenkaan kyse avoimesti aidan toisella puolen käymisestä :)

      Jos olette sopineet parisuhteenne ulkopuolisten suhteiden olevan ok, sitä teidän tuskin tarvii salailla ja hyssytellä toisiltanne, toisin kuin Victoria Milan antaa käyttäjiensä toimintatavoista ymmärtää:

      "100% turvassa... Sinun salaisuutesi!" Kyseisellä sivustolla on kiellettyä tulla tunnistetuksi, kasvokuvia ei saa lähettää palveluun, edes koruja tai vaatteita, joista käyttäjä voitaisi tunnistaa, ei saa näyttää.

      Teidän ei myös varmastikaan tarvitse keksiä tekosyitä ulkopuolisten suhteidenne ylläpitämisen mahdollistamiselle. Uskon ja toivon, että voitte olla toisellillenne rehellisiä, eikä teidän tarvitse livahdella yhtään minnekään, toisin kuin nämä Victoria Milanin kyselyyn vastaajat:

      "79 prosenttia sanoisi livahtamisen tekosyyksi, että töissä on jotakin tärkeää tekeillä. 11 prosenttia pistäisi häipymisen sairaalassa viruvan vanhan mummon syyksi."

      Toki tuolla sivustolla on varmasti rehtiä rehellistä porukkaa myös, mutta kyllä tuo Iltalehden juttu antoi kyseisestä paikasta melko säädyttömän kuvan juurikin tuon salailun ja livahtelun voimalla.

      Teillä on omat sopimuksenne ja sääntönne, siihen on paha tulla kenenkään ulkopuolisen sanomaan yhtään mitään. En minä teidän toimianne tuomitse. Pettämisen sen sijaan tuomitsen. Eikö pettämisessä ole kuitenkin loppujen lopuksi kyse yhteisen sopimuksen rikkomisesta?

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...