torstai 6. joulukuuta 2012

95 vuotta

Hämmentävä itsenäisyyspäivä. Hämmentävä siksi, että kaikkia itsenäisyyspäiväperinteitäni uhmaten olen viettänyt koko pitkän päivän sisätiloissa. Yksin. Katsomatta linnan juhlia (Pööpö vei telsun). Kuunnellen radion tylsää keskusteluohjelmaa. Kirjoittaen. Rapistellen sinivalkoisia karkkeja. Syöden oikein perinpohjaisen antaumuksella ja varmasti monen monen muunkin edestä. Potien ähkyä.

Jenni Haukio ja presidentti Sauli Niinistö,
upeannäköinen pari! :)
Nyt taitaa linnan karkelot olla jo voiton puolella ja lehdet painavat kiireen vilkkaa niitä kaikista kuumimpia juoruja ja tärkeimpiä yksityiskohtia itsenäisyyden juhlinnasta: Pukuloisto! Siellä on linna taas ollut täynnä rinsessoja ja rinssejä, jotka tahoillaan yrittivät vakuuttaa, säväyttää, kohauttaa, painua mieleen... Kauhea stressi on raastanut yhtä jos toistakin linnaan valmistautunutta varmasti viikko tolkulla. Kaikki katseet on suunnattu heihin ja ennen kaikkea siihen, minkälaisiin rytkyihin tänä vuonna on päätetty verhoutua. Liekö monikaan ajatellut asetelman absurdiutta sen kummemmin...

Kuvia löytyy jo nyt. Näkyikö jollain tissi, kuka vilautti reittä? Ei hätää, kaikki selviää parilla klikkauksella! Ruususia löytyi jälleen pitkä lista. Nyt viimeistään on taas ehdottomasti syytä pitää kaunottarille pienet missikisat, kuka olikaan se kaikista kaunein kukkanen, joka erottui edukseen väkijoukosta?

Kertokaapa minulle, onnistuiko kukaan vetämään vertoja juhlien emännän, Jenni Haukion loisteelle? Presidenttipari taisi vetäistä voiton kotiin tässä pukeutumisskabassa... Ainakin minun mielestä :)

Hyvää syntymäpäivää Suomi!

Toivottaa,
Elena 


Ps. Muista käydä osallistumassa Joulukilpaan, voit voittaa puhelimeesi upean tuunauksen! :)


5 kommenttia:

  1. Onhan se Jenni tosi kaunis nainen, mutta en vaan pääse millään yli siitä, että sen tyyli on kuin jollain keski-ikäisellä tädillä, varsinkin nuo hiukset x) Mutta ymmärrettäväähän se on, että kasvoista noin nuoren näköinen nainen haluaa näyttää vähän aikuisemmalta, kun on 30 vuotta vanhempi mies, joka on vielä presidentti :D Minusta ehkäpä näyttelijä Maria Ylipäällä oli tänä vuonna Linnan kaunein mekko :)

    VastaaPoista
  2. Sulle olis haaste mun blogissa :)

    VastaaPoista
  3. 16 joulukuuta ! Joko oot arponu ton kisan voittajan ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenna arvon! :) Vielä on aikaa osallistua muutama tunti :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...