lauantai 24. marraskuuta 2012

Kyyneleitä junamatkalla


Seitsemännen vaunun perällä istuva nuori nainen tuntuu kovin heiveröiseltä. Jotain on sattunut. Hän mainitsee hiljaisella värisevällä äänellä puhelimeen, ettei kehtaisi itkeä junassa. Silti kyyneleet virtaavat vuolaasti pitkin poskia ja silmät punottavat raskaasti. Nyyhkytys kantautuu monen penkkirivin päähän. Nainen ei itse sitä huomaa, sillä hänen korvaansa puhuu taukoamatta joku. Joku, jolle nainen nyökyttää hiljaa. Joku, joka varmasti yrittää parhaansa mukaan lohduttaa tuota surkeannäköistä olentoa. Ehkä kannustaa.

Käy ilmi, että naisella on ollut raskas viikko takana. Työrintamalla iso projekti on juuri saatettu päätökseen ja se on verottanut voimia. Hiukan liikaa.

Käy myös ilmi, että nainen on tullut jätetyksi. Ihan vasta muutama tunti sitten. Hän matkustaa perheensä luokse hakemaan muuta ajateltavaa. Saamaan tukea. Paha olo ei ota loppuakseen. 

Tuo seitsemännen vaunun perällä istuva nuori nainen olen minä. Palasina. Yksin. Joinakin päivinä elämä tuntuu niin paljon raskaammalta kuin toisina.


Elena


16 kommenttia:

  1. Voi kamala :( Oon kovin pahoillanu. Jaksamista!

    VastaaPoista
  2. Voimia ja jaksamista sulle. Nyt tuntuu varmasti todella kamalalta ja pahalta. Paremmat ajat koittaa vielä, usko pois.

    VastaaPoista
  3. paljon voimia sinne! en olis teistä uskonu, teillä meni niin hyvin sillon aikasemmin..

    VastaaPoista
  4. pysäytti mut täysin:o

    VastaaPoista
  5. Iso halaus. Olen niin pahoillani.
    Voimia ja jaksamista sinulle!

    VastaaPoista
  6. Eikä!! ): Todella paljon voimia sinne!

    VastaaPoista
  7. Voimia ja halauksia! ♥ Tuntuu lattealta sanoa, että luulen tietäväni, miltä sinusta tuntuu, mutta todennäköisesti en kuitenkaan tiedä, sillä kaikki kokevat vastoinkäymisetkin hieman eri tavalla... Enivei, lässytys tässä tuskin auttaa, eli ei muuta kuin vielä kerran kovasti jaksamisia sulle!

    VastaaPoista
  8. Voimia ja jaksamista!

    VastaaPoista
  9. Ihan älyttömästi voimia! Olen seuraillut tätä blogia anonyyminä ja tuli ihan puun takaa tällainen uutinen, vaikken varsinaisesti kuvittelekaan voivani tietää mitään yksityiselämästäsi. Olen tosi pahoillani sun puolesta :( Paljon paljon voimia ja jaksamista.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...