keskiviikko 8. elokuuta 2012

Saa onnitella!

Eläköön valvotut yöt ja silmäpussein somistetut päivät! Eläköön kuolemanmaku suussa puurtaminen! Eläköön näkkileipä! Eläköön! Voi hyvät ihmiset, minä sain töitä. Voitteko uskoa. Siis minä! Ihan oikeasti. Sellaista, josta maksetaan rahaa. Sellaista, jonka varjolla voi oikeasti kuvitella olevansa tärkeä ja jollain ilveellä hyödyllinen osa tätä poloista kansakuntaa. Sellaista, joka on vieläpä hyvin likelle oman alan työtä. Tämä on suoranainen ihme!
 
Vielä viime viikolla asioimme ruokakaupassa Pööpön kanssa syvät huolirypyt otsaan piirtyneenä kuontaloa armotta rumentaen. Toiselta löytyi taskusta muutamia euroja, minulta yleensä alle 30 senttiä. Mutta nyt. Muutama murhe vähemmän aivan varmasti! Pööpökin innostui niin, että meni heti nettiin katselemaan autoja. Käytettyjä. Ja rikkinäisiä. Mahdollisimman halpoja siis, sillä ei me sentään ihan jättipottia tässä elämän lotossa voitettu. Minä sen sijaan lähden kohta taas morjestamaan ruokakaupan tyttöjä. Tällä kertaa ostan sisäfileetä. Ja kermaa. Litroittain kermaa.
 
   
Kiitos ja näkemisiin!
 
Elena
  

14 kommenttia:

  1. Vau! Paljon onnea työpaikan johdosta! :)

    VastaaPoista
  2. Onnittelut! Varmasti kiva kun saa tehdä ihan ihka oikeaa työtä ja sellaista mikä on sitä omaa alaa, tai edes lähelläs sitä. Kyllä nykypäivänä työn saanti on todellakin lotto voitto!

    VastaaPoista
  3. Onnea Elena! Tuollaiset uutiset ovat aina ihania ja saavat meidät työttömät uskomaan (ja tajuamaan) että toivoa siis on, kunhan vaan sinnikkäästi yrittää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivoa on aina! Sinnikkyys palkitaan toden totta :)

      Poista
  4. Voi että, onnea paljon! Mahtava juttu! :)

    VastaaPoista
  5. Sulle on tunnustus mun blogissa :) Ja hurrrrjan paljon onnea työpaikasta!!!

    VastaaPoista
  6. Onnea työpaikasta! :)

    Jostain tänne putkahdin ja luin kaikki kirjoituksesi heti - jäin koukkuun! Uusi lukija siis ilmoittautuu :)

    VastaaPoista
  7. Kiitosta kaikille! Riemu työnsaannista on jatkunut meillä koko viikon eikä ota loppuakseen ollenkaan! :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...